Meidan Metsastyskoirat

Blogi

Vesity�treeni�...

Posted by metsastyskoirat on May 16, 2012 at 5:30 AM

Nyt on takana muutamat vesityötreenit Miron kanssa.

Treeni kerroilla on mennyt kaikki ihan ok, mutta huomasin että jos tekee esim kolme tai enemmän harjoituskertoja, alkoi luovutus reistaamaan. :roll:

Eilen iltaisissa treeeneissä olimme porukalla kanakoirajaoston kanssa ja siellä oli aluksi vähän tottelevaisuus reeniä, noutoa maalla ja sitten vasta tehtiin vesityö.

Tottelvaisuus treeneissä Mirolla ei ollut aivot mukana, se vain olisi haistellut ja merkkaillut koko ajan ja itellähän siinä hermot meinas mennä. Sitte nouto kuivalla maalla ei Miroa kiinnostanut kun noudettavana oli dami - kolmannella kerralla heitin variksen ja se kyllä noudetiin nopeasti ja luovutuskin meni hyvin.

Sitten tehtiin avoimen luokan vesityö tavilla ja se meni nappiin kaikin puolin, vaikka uintimatka oli paljon pidempi kuin aikaisemmilla kerroilla...

Kotiläksyksi tuli "korvien aukomista" häiriöidenkin läsnäollessa ja tottelevaisuutta yleensä.

 

Kössikin oli vkonloppuna mukana meidän omissa treeneissä ja kävi jopa uimassa (tosin vahingossa) mutta ei näyttänyt olevan moksiskaan... Kössistä näyttäisi tulevan aika jytky jätkä - nyt ikää 7,5kk ja kor´keutta 37cm, painoa 17kg :/ on jo ajat sitten mennyt Möröstä ohitse koon puolesta, että kunhan nyt ei liian suureksi kasvaisi... uusi kuva löytyy galleriasta.

Categories: None

Recent Videos

833 views -